Bauke Bottelier

Bauke is 1 mei 2021 begonnen bij Radio Lelystad als technicus.

In eerste instantie was hij op de zondag tussen 17:00 en 18:00 vaste radio-technicus voor Dubbelspel. Helaas is Dubbelspel een aantal maanden later gestopt.

Daarna heeft hij ook de techniek overgenomen voor het programma Filmblik, dat elke 1e, 3e en (als deze bestaat) elke 5e woensdag van de maand.

Ook is hij vast aanwezig bij WeekendCafe. Dit is een samenwerking tussen Radio Lelystad en Omroep Flevoland dat eens per 6 weken wordt gehouden vanaf een mooie locatie ergens in Lelystad.

In zijn vrije tijd is hij vaak in zijn eigen thuisstudio te vinden, en wie weet gaat hij in de toekomst ook nog eens achter de microfoon plaats nemen.

Kees Bakker

Radioprogramma Lelystad dichtbij

Kees Bakker is geen onbekende in Lelystad, al meer dan 25 jaar schrijft Kees columns en artikelen over Lelystad.

Sinds 2021 is Kees voor Radio Lelystad met camera en microfoon opzoek naar lokaal nieuws. Kees zijn specialiteit is lokale politiek, er gaat geen raadsvergadering voorbij of kees doet verslag aan de inwoners van Lelystad. Ga je een evenement organiseren of zoek je een podium voor jouw verhaal? Neem dan contact op met de redactie. 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Wil je Lelystad dichtbij terugluisteren? Klik dan hier

Juul Baars

Maandagavond Salon 

 

Mijn naam is Juul Baars. Ik ben geboren in 1947. Na een werkzaam leven waarin ik veel verschillende dingen heb gedaan, ben ik nu aan het genieten van mijn pensioen. Mijn eerste gedicht schreef ik toen ik 15 was en tot over mijn oren verliefd op een meisje in mijn klas. Daarna slokte mijn werk me teveel op. Toen ik 50 werd heb ik de draad opnieuw opgepakt. Een aantal van mijn werkjes zijn sinds die tijd gepubliceerd in twee bundels.

Sinds 2015 zit ik bij de 'Dijkdichters' waar ik nog meer wordt uitgedaagd om te schrijven. Naast schrijven is fotografie een van mijn 'grote' liefhebberijen.

Ook deel ik mijn pasie op de radio bij Radio Lelystad. Elke maandagavond presenteer ik met meerdere dichtgenoten Maandagavond Salon. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

En dan zijn er ook nog twee kleinkinderen, waar ik verschrikkelijk veel van hou en waar ik 'opa' voor kan zijn.

Mijn eigen webpagina kunt u vinden op http://www.juulbaars.nl

Wil je het programma Maandagavond Salon terugluisteren? Klik dan hier 

Ger Koreman

Radioprogramma Maandagavond Live!

De Lelystadse duizendpoot Ger Koreman is het levende bewijs dat gepensioneerd zijn niet betekent dat je achter de geraniums gaat zitten.  

Ger organiseert meerdere activiteiten in de stad, zoals de Kindermudrun en vertellingen en rondleidingen op de Lelystadse begraafplaats, en heeft tal van boeken geschreven, waarvan Lelystad ziet Abraham, 7,5 maatje en Als de Oostvaardersdijk kon lullen de bekendste zijn.

Zijn levenservaringen en algemene kennis zorgen ervoor dat Ger ook een uitstekende gesprekspartner is op de radio.

Ger is elke maandag tafelgast en medepresentator van het radioprogramma Maandagavond Live!

Samen met Dave Terlien geeft hij inwoners en clubs een podium voor hun verhaal.

Maandagavond Live! Elke maandagavond 20:00 t/m 21:00 uur.

Wil je Maandagavond Live! terugluisteren? Klik dan hier

Will van der Steen

Radioprogramma  Oud Nederlands

Will presenteert elke zondagochtend om 09:00 uur het radioprogramma Oud Nederlands. Sinds de jaren 70 maakt Will al radioprogramma’s en hij is ook één van de grondleggers van de toenmalige radiopiraat Radio Lelystad.

In 1983 maakte Will de overstap naar de Vlaamse radio en had daar jarenlang een populair radioprogramma bij onze zuiderburen. Na dit Vlaamse avontuur stapte Will in 1988 over naar de toen net opgestarte L.O.V., het huidige Radio Lelystad.

Jarenlang was Will één van de drijvende krachten achter de lokale omroep in Lelystad. In het jaar 2011 ging het roer om en maakte Will de overstap naar een eigen internet radiostation. Gelukkig is Will van der Steen sinds 2020 weer terug op zijn oude nest Radio Lelystad en presenteert hij elke zondag Oud Nederlands.

Wil je Oud Nederlands terugluisteren? Klik dan hier

Radio Lelystad: de hele dag dichtbij! | Ook op Facebook, Instagram, YouTube en Twitter