Over ons

Radio Lelystad is de publieke lokale omroep voor stad en gemeente Lelystad en brengt 24 uur per dag informatieve, culturele, educatieve en verstrooiende programma's voor inwoners van stad en gemeente Lelystad.

Luister naar Radio Lelystad in de ether in Lelystad en ver daarbuiten op de autoradio, wekkerradio of op de radio in de schuur of tuin via de frequentie FM 90.3 MHz. Kijk op het kaartje waar ontvangst mogelijk is.

Radio Lelystad is ook te beluisteren via de volgende providers:

  • Ziggodigitaal op de Horizon mediabox via kanaal 36 (met video) en 915. Op de mediabox Next enkel via kanaal 36 (met video). Zonder video zit Radio Lelystad helemaal onderaan in het aparte radio-overzicht op de Next. Of roep Radio Lelystad op middels spraak via de afstandsbediening en zeg: "Radio Lelystad". Wie via een zogenoemde insteekmodule kijkt (CI+), dan zijn de kanaalnummers respectievelijk 325 en 355.
  • KPN, Telfort, Xs4allkanaal 1395 (met video) en 1095.
  • T-Mobile: kanaal 714 (met video) en 2002
  • Tele 2: Druk op 'Menu -> On-demand -> Lokale zenders' en zoek dan naar Radio Lelystad TV of Radio Lelystad in de lijst met lokale omroepen.

Geen radio in de buurt? Of bevind je je buiten het ontvangstgebied? Luister dan online via de computer, laptop, tablet, of smartphone naar Radio Lelystad. Dit kan op verschillende manieren en werkt wereldwijd. Je hebt alleen een internetverbinding nodig.

De makkelijkste manier om online naar Radio Lelystad te luisteren is door te klikken op de LUISTER LIVE knop elders op deze pagina. Als je daarop klikt opent de webplayer in een popup en hoor je meteen Radio Lelystad uit je speakers.

Via een app op je Android, Apple of Windows telefoon kun je ook naar Radio Lelystad luisteren. Installeer dan de TuneIn-app en zoek in de app op 'Radio Lelystad'.

Ook zonder TuneIn-app kun je via TuneIn naar Radio Lelystad luisteren via onderstaande player.

Radio Lelystad is online niet alleen te vinden via radiolelystad.nl, maar ook op Facebook, Instagram en Twitter.

0
Shares

Radio Lelystad: de hele dag dichtbij! | Ook op Facebook, Instagram en Twitter